Kontakt

Vyhľadávanie





V ponuke je 80 nehnuteľností.

Trojizbový byt, Žiar nad Hronom, sídlisko Pod Vŕšky

Cena:
100 000,00 €
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Žiar nad Hronom
Obec: Žiar nad Hronom
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 70 m2
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Na poschodí: 7
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 383
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkam na predaj 3 izbový byt v Žiari nad Hronom, sídlisko Pod Vŕšky, s celkovou plochou 70 m2, na 7. poschodí s lodžiou, vnútorný, orientovaný na východ (kuchyňa, obývačka) a juhozápad (spálňa, detská izba). V byte s veľkou kuchyňou a priestrannou chodbou bola v roku 2010 vykonaná čiastočná rekonštrukcia: vymenené plastové okná so žalúziami, obloženie bytového jadra, kuchynská linka, plávajúce podlahy, dlažba, stierky, bezpečnostné vstupné dvere. Kúrenie je centrálne, k bytu patrí jedna pivnica. Bytový dom je po nedávnej kompletnej rekonštrukcii vrátane zateplenia, izolácie strechy, výmeny stúpačkových rozvodov, je k nemu vydaný energetický certifikát B. Výhody: optické internetové pripojenie, tiché prostredie s detským ihriskom, verejné parkovanie, blízkosť obchodných reťazcov, reštaurácií a ostatnej občianskej vybavenosti.

Cena: 100 000 €, v ktorej je kompletné zariadenie podľa fotografií, čím je byt vhodný aj ako investícia na okamžité prenajímanie bez ďalších nákladov.

Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle 0948 047 978 alebo na e-maile: mbreal.mbreal-ZVNC-gmail.com. ID ponuky: 383.

Súčasťou ponuky je bezplatné hypotekárne poradenstvo, zabezpečenie služieb katastrálneho servisu, znaleckých posudkov, poistenia nehnuteľnosti, protokolárneho odovzdania bytu vrátane prepisu energií.

MB REAL, Námestie Matice slovenskej č. 404/9, 965 01 Žiar nad Hronom

Maklér:

makler
Maklér:Ing. Miloš Krátky
Telefón:0948 047 978
E-mail:miloskratky-ZVNC-mbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.