Kontakt

Vyhľadávanie





V ponuke je 80 nehnuteľností.

Rodinný dom, chalupa, Banská Belá, pozemok 863 m2

Cena:
dohodou
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Banská Štiavnica
Obec: Banská Belá
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Počet miestností: 3
Podlahová plocha: 130 m2
Plocha pozemku: 863 m2
Energ. certifikát: Nemá
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 393
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkam na predaj chalupu (na LV vedenú ako rodinný dom) v obci Banská Belá, len 4 km od Banskej Štiavnice, na slnečnom pozemku (386 m2) s pekným výhľadom, so záhradou (477 m2) a garážou. Postavená je z kameňa, v roku 2003 k nej bola urobená prístavba z tvárnic a tehál. Dispozične pozostáva z väčšej chodby, kuchyne, dvoch izieb, kúpeľne s WC, veľkej podkrovnej izby, prekrytej terasy a technickej miestnosti (skladu). Celková úžitková plocha je približne 130 m2. Kúrenie je ústredné na plynový kotol, pričom je možné zriadiť lokálne kúrenie v izbách na prízemí krbom alebo pieckou. Voda je z verejného vodovodu, odpad zvedený do verejnej kanalizácie. Plastové a drevené okná sú chránené vonkajšími roletami. Strecha je pokrytá hliníkovým, bezúdržbovým plechom. Nehnuteľnosť nemá k dispozícii energetický certifikát.

Záhrada s garážou sa nachádza pod chalupou priamo cez cestu na protiľahlom pozemku, je oplotená a je v nej viacero ovocných stromov, prevažne jablone, hrušky, slivky. Nachádza sa v nej aj včelín, ktorý sa v poslednej dobe využíval ako sklad náradia.

Nehnuteľnosť môže slúžiť novému majiteľovi na rekreáciu, no je vhodná aj na plnohodnotné trvalé bývanie. Všetky inžinierske siete sú funkčné, plynový kotol prešiel pravidelnou revíziou. Stačí v nej urobiť len menšie opravy a nevyhnutnú údržbu.

Cena: DOHODOU . K dispozícii je okamžite, nie sú na nej evidované žiadne ťarchy.

Výhody: asfaltová prístupová cesta až k pozemku, k dispozícii kompletná občianska vybavenosť obce, blízkosť Belianskeho jazera (5 min. autom), minimálna vzdialenosť do Banskej Štiavnice, možnosť rýchleho napojenia na R1 smer Zvolen, Nitra.

Súčasťou ponuky je bezplatné hypotekárne poradenstvo, zabezpečenie služieb katastrálneho servisu, znaleckých posudkov, poistenia nehnuteľnosti, protokolárneho odovzdania nehnuteľnosti.

Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle 0948 047 978 alebo na e-maile: mbreal.mbreal-ZVNC-gmail.com. ID ponuky: 393.

Maklér:

makler
Maklér:Ing. Miloš Krátky
Telefón:0948 047 978
E-mail:miloskratky-ZVNC-mbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.