Kontakt

Vyhľadávanie





V ponuke je 80 nehnuteľností.

NOVÁ CENA - Luxusne prerobený trojizbový byt, Žiar nad Hronom, 85 m2

Cena:
dohodou
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Žiar nad Hronom
Obec: Žiar nad Hronom
Ulica: A. Dubčeka
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 85 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Na poschodí: 8
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 390
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkam na predaj luxusne a kvalitne prerobený trojizbový byt v Žiari nad Hronom, na ul. A. Dubčeka, v bezprostrednej blízkosti centra mesta, s celkovou úžitkovou plochou 85 m2 (+ 3 m2 lodžia), na 8. poschodí s orientáciou na juhozápad a severozápad. Patrí k nemu jedna pivnica. V byte došlo v rámci rekonštrukcie k výrazným dispozičným zmenám, ktorými sa celý priestor zväčšil, presvetlil a rozdelil na dennú časť (obývačka s lodžiou, kuchyňa) a nočnú časť (spálňa, detská izba), zmenila sa aj pôvodná dispozícia chodby a bytového jadra.

Okrem štandardných rekonštrukčných prác stojí za zmienku: francúzske okno na lodžii, ktoré umožňuje po otvorení navodiť dojem terasy, centrálne riadená klimatizácia celého bytu, plastové okná s izolačným trojsklom, vonkajšie žalúzie riadené mobilnou aplikáciou a diaľkovým ovládaním, vnútorné žalúzie, ledkové osvetlenie celého priestoru, presklený vstup do obývačky, liehový krb, vstavané skrine v spálni a na chodbe, kuchynská linka so spotrebičmi, bezpečnostné vstupné dvere.

V cene bytu je jeho kompletné zariadenie podľa fotografií vrátane spotrebičov značky Miele (umývačka riadu, teplovzdušná rúra, práčka, sušička), chladnička Whirlpool, indukčná varná doska Electrolux a digestor Alica.

Bytový dom je tiež po celkovej rekonštrukcii vrátane zateplenia, výmeny dvoch nákladných výťahov, elektronického vrátnika.

Výhody: bezbariérový vstup do domu, pekný výhľad, blízkosť centra mesta, obchodov, školy, škôlky, zimného štadiónu, nemocnice, zastávky autobusu.

Cena: 179 000 € s možnosťou DOHODY.

Súčasťou ponuky je bezplatné hypotekárne poradenstvo, zabezpečenie služieb katastrálneho servisu, znaleckých posudkov, poistenia nehnuteľnosti, protokolárneho odovzdania bytu vrátane prepisu energií.

Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle 0948 047 978 alebo na e-maile: mbreal.mbreal-ZVNC-gmail.com. ID ponuky: 390.

Maklér:

makler
Maklér:Ing. Miloš Krátky
Telefón:0948 047 978
E-mail:miloskratky-ZVNC-mbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.