Kontakt

Vyhľadávanie





V ponuke je 80 nehnuteľností.

PRENAJATÉ - Jednoizbový byt, Kremnica

Cena:
400,00 €/mesiac
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Žiar nad Hronom
Obec: Kremnica
Ulica: Jula Horvátha
Kategória: Byty
Druh: 1 izbový byt
 
Podlahová plocha: 36 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Na poschodí: 3
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 391
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkam na prenájom priestranný a svetlý 1 izbový byt v Kremnici, na ulici J. Horvátha, s celkovou plochou 36 m2, na 3. poschodí s výťahom. Byt je po nedávnej rekonštrukcii, patrí k nemu jedna pivnica na prízemí. Prenajíma sa s kompletným zariadením podľa fotografií, vrátane nových spotrebičov (chladnička, pračka, kombinovaný sporák, mikrovlnka, televízor). Mesačný nájom je vo výške 400 € vrátane energií (elektrika, plyn, voda, kúrenie), v nájomnom nie je platba za TV a internet. Pri podpise nájomnej zmluvy je potrebné uhradiť: nájomné za prvý mesiac + jedna kaucia vo výške mesačného nájmu. K bytovému domu nie je vydaný energetický certifikát.

Výhody: prvý nájom po rekonštrukcii, výhľadovo dlhodobý prenájom, okamžite k dispozícii, tiché prostredie na okraji mesta s pekným výhľadom, bezprostredná blízkosť OD TESCO, poliklinika, tenisové kurty, iné športoviská, autobusová zastávka, verejné parkovanie, dostupnosť kompletnej občianskej vybavenosti mesta.

Bližšie informácie poskytnem na telefónnom čísle 0948 047 978 alebo mailom na mbreal.mbreal-ZVNC-gmail.com. ID ponuky: 391.

MB REAL, Námestie Matice slovenskej č. 404/9, 965 01 Žiar nad Hronom

Maklér:

makler
Maklér:Ing. Miloš Krátky
Telefón:0948 047 978
E-mail:miloskratky-ZVNC-mbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.