Kontakt

Vyhľadávanie





V ponuke je 80 nehnuteľností.

PREDANÉ - Dvojizbový byt, Banská Bystrica, Trieda SNP, rekonštrukcia

Cena:
dohodou
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Banská Bystrica
Obec: Banská Bystrica
Ulica: Trieda SNP
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 57 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Na poschodí: 3
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 324
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkam na predaj 2 izbový byt v Banskej Bystrici, na ulici Trieda SNP, s obytnou plochou 57,1 m2 + presklená lodžia 3,0 m2 na 3. poschodí bez výťahu. Byt je po rekonštrukcii z roku 2015, patria k nemu dve pivnice a predáva sa aj so zariadením podľa dohody. V rámci rekonštrukcie bola vymenená elektroinštalácia, stierky, znížené stropy, bytové jadro, plávajúca podlaha, keramická dlažba, nové vchodové dvere, plastové okná so sieťkami a žalúziami, vstavané skrine na chodbe. Dispozične bola sadrokartónovou stenou a posuvnými dverami predelená pôvodná obývačka na samostatnú obývaciu časť a pracovňu. Výhody: tichá lokalita v bezprostrednej blízkosti centra mesta, bezproblémové parkovanie, množstvo zelene, detské ihrisko, kompletná občianska vybavenosť. Nakoľko je byt v rámci bytového domu „vnútorný“, má nízke mesačné náklady na bývanie: 92 € pre jednu osobu bez energií. Bytový dom je zateplený, nie je k nemu vydaný energetický certifikát.

Cena: DOHODOU. K dispozícii je ihneď, nie je zaťažený žiadnymi ťarchami. Majiteľ nehnuteľnosti si vyhradzuje právo predať ju záujemcovi s najvýhodnejšou ponukou.

Súčasťou ponuky je bezplatné hypotekárne poradenstvo, zabezpečenie služieb katastrálneho servisu, znaleckých posudkov, poistenia nehnuteľnosti, protokolárneho odovzdania bytu vrátane prepisu energií.

Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle 0948 047 978 alebo na e-maile: mbreal.mbreal-ZVNC-gmail.com. ID ponuky: 324.

Maklér:

makler
Maklér:Ing. Miloš Krátky
Telefón:0948 047 978
E-mail:miloskratky-ZVNC-mbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.