Kontakt

Vyhľadávanie





V ponuke je 80 nehnuteľností.

PREDANÉ - Dvojgeneračný rodinný dom s investičným pozemkom, Hliník nad Hronom

Cena:
dohodou
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Žiar nad Hronom
Obec: Hliník nad Hronom
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: pôvodný stav
Počet miestností: 6
Podlahová plocha: 272 m2
Plocha pozemku: 3268 m2
Energ. certifikát: Nemá
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 327
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkam na predaj dvojgeneračný rodinný dom v Hliníku nad Hronom, na pozemku s celkovou plochou 3 268 m2, vo veľmi dobrej lokalite na bývanie. V septembri 2021 bola na dome prevedená rekonštrukcia strechy hydroizolačným systémom FATRAFOL, inak je dom v pôvodnom stave z roku 1976 a vyžaduje si rozsiahlejšiu rekonštrukciu. Dispozične pozostáva z dvoch nadzemných podlaží (2 samostatných trojizbových bytov), murovaných z tehál (každé s plochou 136 m2) a tvorené obývacou miestnosťou, dvoma izbami, kuchyňou, špajzou, chodbou, kúpeľňou, WC a lodžiou. Podlažia sú oddelené žulovým schodiskom. Podzemné podlažie z monolitického betónu pozostáva z garáže s montážnou jamou, dielne, pivníc, kotolne, práčovne, sušiarne a komory. Kúrenie: ústredné na plynový kotol, doplnené o kachľovú pec. Voda je z vlastnej kopanej studne a zároveň z verejného vodovodu. Odpad je riešený septikom s trativodom. K domu patrí hospodárska stavba využívaná na chov malých hospodárskych zvierat a ako sklad náradia. K ponúkanej nehnuteľnosti nie je vydaný energetický certifikát. Výhody: rovinatý a slnečný pozemok rozdelený na predzáhradku, dvor a záhradu, ktorej zadná časť môže neskôr slúžiť ako investícia pre ďalší stavebný pozemok. Obec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, blízkosťou okresného mesta a liečebných termálnych kúpeľov Sklené Teplice, ako aj jednoduchou a rýchlou dostupnosťou na R1.

Cena nehnuteľnosti: v RK. K dispozícii je podľa dohody, nie je zaťažená žiadnymi ťarchami. Je možná aj výmena za dvoj alebo trojizbový byt s doplatkom v obci Hliník nad Hronom. Majiteľ nehnuteľnosti si vyhradzuje právo predať ju záujemcovi s najvýhodnejšou ponukou.

Súčasťou ponuky je bezplatné hypotekárne poradenstvo, zabezpečenie služieb katastrálneho servisu, znaleckých posudkov, poistenia nehnuteľnosti, protokolárneho odovzdania vrátane prepisu energií.

Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle 0948 047 978 alebo na e-maile: mbreal.mbreal-ZVNC-gmail.com. ID ponuky: 327.

MB REAL, Námestie Matice slovenskej č. 404/9, 965 01 Žiar nad Hronom

Maklér:

makler
Maklér:Ing. Miloš Krátky
Telefón:0948 047 978
E-mail:miloskratky-ZVNC-mbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.