Kontakt

Vyhľadávanie





V ponuke je 80 nehnuteľností.

PREDANÉ - Rodinný dom, Ladomerská Vieska, okr. Žiar nad Hronom

Cena:
dohodou
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Žiar nad Hronom
Obec: Ladomerská Vieska
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: pôvodný stav
Počet miestností: 3
Podlahová plocha: 96 m2
Plocha pozemku: 1347 m2
Energ. certifikát: C
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 328
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkam na predaj rodinný dom (montovaný bungalov) v Ladomerskej Vieske, na rovinatom a z časti terasovitom pozemku s celkovou plochou 1.347,5 m2, v tichom prostredí a v bezprostrednej blízkosti lesa. Dispozične pozostáva z veľkej obývacej izby spojenej s jedálenským kútom a kuchyňou, spálne, detskej izby, šatníka, kúpeľne s WC, komory, chodby, zádveria, terasy, garáže, patrí k nemu bazén s prekrytou terasou, upravená okrasná a úžitková záhrada so skleníkom. Dom je chránený kamerovým zabezpečovacím systémom, vybavený klimatizáciou, napojený na verejnú kanalizáciu. Voda je z dvoch vlastných vrtov, z ktorých jeden je určený na zavlažovanie. Kúrenie: podlahové (elektrické), doplnené o vykurovanie krbovou pieckou. Celý pozemok je oplotený so vstupom cez bránu na diaľkové ovládanie. Mesačné náklady na bývanie: 160 €. K domu je vydaný energetický certifikát "C".

Výhody: Upravený a udržiavaný slnečný pozemok a záhrada. Nasťahovanie možné bez akýchkoľvek potrebných úprav. Obec Ladomerská Vieska disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou a bezprostrednou blízkosťou okresného mesta, ako aj jednoduchou a veľmi rýchlou dostupnosťou na diaľnicu R1.

Cena: DOHODOU. K dispozícii je podľa dohody, nie je zaťažený žiadnymi ťarchami. Majiteľ nehnuteľnosti si vyhradzuje právo predať ju záujemcovi s najvýhodnejšou ponukou.

Súčasťou ponuky je bezplatné hypotekárne poradenstvo, zabezpečenie služieb katastrálneho servisu, znaleckých posudkov, poistenia nehnuteľnosti, protokolárneho odovzdania nehnuteľnosti vrátane prepisu energií.

Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle 0948 047 978 alebo na e-maile: mbreal.mbreal-ZVNC-gmail.com. ID ponuky: 328.

Maklér:

makler
Maklér:Ing. Miloš Krátky
Telefón:0948 047 978
E-mail:miloskratky-ZVNC-mbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.