Kontakt

Vyhľadávanie





V ponuke je 80 nehnuteľností.

PREDANÉ - Jednoizbový byt, Tvrdošín, sídlisko Medvedzie

Cena:
60 000,00 €
Kraj: Žilinský kraj
Okres: Tvrdošín
Obec: Tvrdošín
Kategória: Byty
Druh: 1 izbový byt
 
Podlahová plocha: 38 m2
Stav objektu: pôvodný stav
Na poschodí: 2
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 333
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkam na predaj väčší jednoizbový byt v Tvrdošíne, sídlisko Medvedzie, s celkovou plochou 38 m2 + balkón, na 2. poschodí, vo vnútornej sekcii, bez výťahu. Byt má vymenené plastové okná, inak je v pôvodnom, zachovalom a obývateľnom stave. Celková plocha bytu, veľká izba a priestranná kuchyňa, dávajú novému majiteľovi možnosť zmeny dispozície – zväčšenie kúpeľne. K bytu patrí jedna pivnica. Bytový dom je zateplený, má zrekonštruovanú strechu, vymenené stúpačkové rozvody, obnovené schodiská, nie je k nemu vydaný energetický certifikát. Výhody: tichá lokalita, bezprostredná blízkosť kompletnej občianskej vybavenosti, bezproblémové parkovanie a množstvo zelene.

Cena: 60 000 €. Mesačné náklady na bývanie a momentálny stav bytu vytvárajú aj podmienky pre rýchly a výhodný prenájom. Byt je v osobnom vlastníctve, nie sú na ňom žiadne ťarchy.

Súčasťou ponuky je bezplatné hypotekárne poradenstvo, zabezpečenie služieb katastrálneho servisu, znaleckých posudkov, poistenia nehnuteľnosti, protokolárneho odovzdania bytu vrátane prepisu energií.

Bližšie informácie Vám poskytnem na telefónnom čísle 0948 047 978 alebo na e-maile: mbreal.mbreal-ZVNC-gmail.com. ID ponuky: 333.

Maklér:

makler
Maklér:Ing. Miloš Krátky
Telefón:0948 047 978
E-mail:miloskratky-ZVNC-mbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.