Kontakt

Vyhľadávanie





V ponuke je 80 nehnuteľností.

PREDANÉ - Dvojizbový byt, Handlová, kompletná rekonštrukcia

Cena:
64 500,00 €
Kraj: Trenčiansky kraj
Okres: Prievidza
Obec: Handlová
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 60 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Na poschodí: 6
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 338
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkam na predaj 2 izbový byt v Handlovej, na Morovnianskej ceste, s obytnou plochou 59,5 m2 + balkón, na 6. podlaží zo siedmich s výťahom. Byt je po rekonštrukcii z roku 2021, patrí k nemu jedna menšia pivnica na prízemí a komora (špajza) priamo v byte. V rámci rekonštrukcie bolo vymurované bytové jadro, nové stierky, plávajúca podlaha v izbách, keramická dlažba na chodbe, v kuchyni a v kúpeľni, nová sanita, kuchynská linka, žalúzie, čiastočne nová elektroinštalácia. Byt sa predáva aj s časťou zariadenia: chladnička, práčka, obývacia súprava. Výhody: tichá lokalita v blízkosti mesta, bezproblémové parkovanie, množstvo zelene, blízkosť školy, ihriska a ostatnej občianskej vybavenosti. Nakoľko je byt v rámci bytového domu „vnútorný“, má nižšie mesačné náklady na bývanie: 120,- € pre jednu osobu bez energií. Bytový dom je po kompletnej obnove vrátane zateplenia, je k nemu vydaný energetický certifikát „B“.

Vhodný je aj ako investícia na ďalšie prenajímanie.

Cena: 64.500,- €. K dispozícii je podľa dohody, nie je zaťažený žiadnymi ťarchami. Majiteľ nehnuteľnosti si vyhradzuje právo predať ju záujemcovi s najvýhodnejšou ponukou.

Súčasťou ponuky je bezplatné hypotekárne poradenstvo, zabezpečenie služieb katastrálneho servisu, znaleckých posudkov, poistenia nehnuteľnosti, protokolárneho odovzdania bytu vrátane prepisu energií.

Bližšie informácie Vám poskytnem na telefónnom čísle 0948 047 978 alebo na e-maile: mbreal.mbreal-ZVNC-gmail.com. ID ponuky: 338.

Maklér:

makler
Maklér:Ing. Miloš Krátky
Telefón:0948 047 978
E-mail:miloskratky-ZVNC-mbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.