Kontakt

Vyhľadávanie





V ponuke je 80 nehnuteľností.

PREDANÉ - Garsónka s lodžiou, Žiar nad Hronom, Etapa, čiastočná rekonštrukcia

Cena:
dohodou
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Žiar nad Hronom
Obec: Žiar nad Hronom
Kategória: Byty
Druh: Garsónka
 
Podlahová plocha: 25 m2
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Na poschodí: 11
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 339
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkam na predaj garsónku v Žiari nad Hronom, sídlisko Etapa, s celkovou úžitkovou plochou 25 m2 (+ 3 m2 lodžia), na 11. poschodí s dvoma veľkými výťahmi, s orientáciou na juhozápad. V garsónke bola začatá rekonštrukcia, v rámci ktorej boli vykonané tieto práce: vymurovanie bytového jadra s prípravou na sprchovací kút a so závesnou nádržou Geberit WC, nová elektroinštalácia v celom byte, nové stierky v celom byte. Ku garsónke patrí menšia pivnica. Garsónka sa nachádza v klasickom bytovom dome (nie bývalý Hronstav ani internát). K bytovému domu nie je vydaný energetický certifikát. Výhody: bezbariérový vstup do domu, pekný výhľad, tiché prostredie, blízkosť obchodov, plavárne, školy, škôlky, nemocnice, zastávky autobusu.

Cena DOHODOU. Nízke mesačné náklady na bývanie: 90,- € bez energií. K dispozícii je podľa dohody, nie je zaťažená žiadnymi ťarchami.

Súčasťou ponuky je bezplatné hypotekárne poradenstvo, zabezpečenie služieb katastrálneho servisu, znaleckých posudkov, poistenia nehnuteľnosti, protokolárneho odovzdania bytu vrátane prepisu energií.

Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle 0948 047 978 alebo na e-maile: mbreal.mbreal-ZVNC-gmail.com. ID ponuky: 339.

Maklér:

makler
Maklér:Ing. Miloš Krátky
Telefón:0948 047 978
E-mail:miloskratky-ZVNC-mbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.