Kontakt

Vyhľadávanie





V ponuke je 80 nehnuteľností.

PREDANÉ - Rodinný dom, Kopernica pri Kremnici

Cena:
dohodou
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Žiar nad Hronom
Obec: Kremnica
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: pôvodný stav
Počet miestností: 4
Podlahová plocha: 150 m2
Plocha pozemku: 1125 m2
Energ. certifikát: Nemá
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 344
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkam na predaj rodinný dom v obci Kopernica, 6 km od Kremnice, na slnečnom, mierne svahovitom pozemku s celkovou plochou 1 125 m2. Kamenný dom je z väčšej časti v pôvodnom, zachovalom a ihneď obývateľnom stave, v roku 2010 bola na ňom položená nová plechová strešná krytina, vymenené sú okná za plastové, v dvoch miestnostiach plávajúce podlahy, zrekonštruovaná kúpeľňa s WC, nedokončená je rekonštrukcia vstupnej chodby. Približne 150 m2 obytnej plochy tvoria tri izby, priestranná kuchyňa, kúpeľňa s WC, chodba, komora a štvrtá manzardka pod strechou. Nehnuteľnosť je z polovice podpivničená (garáž, kotolňa, sklad) a patrí k nej aj hospodárska časť (dreváreň, udiareň, chlievy). Kúrenie je ústredné z pece na pelety, v kuchyni je funkčný klasický sporák na pevné palivo a plynový sporák na propán-bután. Ohrev vody je zabezpečený elektrickým bojlerom a ústredným kúrením. Nehnuteľnosť je napojená na verejný vodovod, pričom má aj vlastnú studňu. V oplotenej záhrade je viacero ovocných stromov. K ponúkanej nehnuteľnosti nie je vydaný energetický certifikát.

Cena nehnuteľnosti: DOHODOU. K dispozícii je okamžite, nie je zaťažená žiadnymi ťarchami. Predáva sa aj s vnútorným zariadením, niektorými prístrojmi ako cirkulár, miešačka a pod. a so zásobou palivového dreva. Majiteľ nehnuteľnosti si vyhradzuje právo predať ju záujemcovi s najvýhodnejšou ponukou.

Súčasťou ponuky je bezplatné hypotekárne poradenstvo, zabezpečenie služieb katastrálneho servisu, znaleckých posudkov, poistenia nehnuteľnosti, protokolárneho odovzdania vrátane prepisu energií.

Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle 0948 047 978 alebo na e-maile: mbreal.mbreal-ZVNC-gmail.com. ID ponuky: 344.

MB REAL, Námestie Matice slovenskej č. 404/9, 965 01 Žiar nad Hronom

Maklér:

makler
Maklér:Ing. Miloš Krátky
Telefón:0948 047 978
E-mail:miloskratky-ZVNC-mbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.