Kontakt

Vyhľadávanie





V ponuke je 80 nehnuteľností.

PREDANÉ - Garsónka, Žiar nad Hronom, Etapa, rekonštrukcia

Cena:
39 900,00 €
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Žiar nad Hronom
Obec: Žiar nad Hronom
Ulica: Sládkovičova
Kategória: Byty
Druh: Garsónka
 
Podlahová plocha: 28 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 345
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkam na predaj väčšiu, novozrekonštruovanú garsónku s lodžiou v Žiari nad Hronom, sídlisko Etapa, ul. Sládkovičova, s obytnou plochou 28 m2, juhovýchodne orientovanú, s výhľadom na mesto. Garsónka je po kompletnej rekonštrukcii, dispozične upravená ako jednoizbový byt. Má novú kuchynskú linku s elektrickou rúrou, elektrickou varnou doskou a digestorom, novú elektroinštaláciu, plastové okná, plávajúcu podlahu v izbe, dlažbu v kuchyni, na chodbe a v kúpeľni, murovanú kúpeľňu so sprchovacím kútom a novou sanitou. Kúrenie: centrálne. Výhody: slnečná, blízkosť školy, škôlky, zastávky autobusu, nemocnice, plavárne. Nízke mesačné náklady na bývanie, do 100 € vrátane energií (elektrika, voda, kúrenie).

Cena: 39 900 €. Mesačné náklady na bývanie a momentálny stav bytu vytvárajú aj podmienky pre rýchly a výhodný prenájom. Byt je v osobnom vlastníctve, nie sú na ňom žiadne ťarchy. K bytovému domu nie je vydaný energetický certifikát.

Súčasťou ponuky je bezplatné hypotekárne poradenstvo, zabezpečenie služieb katastrálneho servisu, znaleckých posudkov, poistenia nehnuteľnosti, protokolárneho odovzdania bytu vrátane prepisu energií.

Bližšie informácie Vám poskytnem na telefónnom čísle 0948 047 978 alebo na e-maile: mbreal.mbreal-ZVNC-gmail.com. ID ponuky: 345.

MB REAL, Námestie Matice slovenskej č. 404/9, 965 01 Žiar nad Hronom

Maklér:

makler
Maklér:Ing. Miloš Krátky
Telefón:0948 047 978
E-mail:miloskratky-ZVNC-mbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.