Kontakt

Vyhľadávanie





V ponuke je 80 nehnuteľností.

PREDANÉ - Trojizbový byt, Kremnica, "Londýn"

Cena:
dohodou
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Žiar nad Hronom
Obec: Kremnica
Ulica: Dolná
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 64 m2
Stav objektu: pôvodný stav
Na poschodí: 3
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 347
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkam na predaj trojizbový byt v Kremnici, ul. Dolná („Londýn“), s celkovou plochou 64 m2 + balkón, na 3. poschodí s výťahom. Byt má vymenené plastové okná, inak je v pôvodnom, zachovalom a obývateľnom stave, vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. K bytu patrí jedna pivnica. Bytový dom je zateplený, má zrekonštruovanú strechu, vymenené stúpačkové rozvody, nový výťah, nie je k nemu vydaný energetický certifikát. Výhody: tichá lokalita, bezprostredná blízkosť kompletnej občianskej vybavenosti, blízkosť polikliniky, bezproblémové parkovanie a množstvo zelene.

Cena: DOHODOU. Predpis mesačných platieb je vo výške 150,- € bez elektriny. Byt je v osobnom vlastníctve, nie sú na ňom žiadne ťarchy, k dispozícii je ihneď.

Súčasťou ponuky je bezplatné hypotekárne poradenstvo, zabezpečenie služieb katastrálneho servisu, znaleckých posudkov, poistenia nehnuteľnosti, protokolárneho odovzdania bytu vrátane prepisu energií.

Bližšie informácie Vám poskytnem na telefónnom čísle 0948 047 978 alebo na e-maile: mbreal.mbreal-ZVNC-gmail.com. ID ponuky: 347.

MB REAL, Námestie Matice slovenskej č. 404/9, 965 01 Žiar nad Hronom

Maklér:

makler
Maklér:Ing. Miloš Krátky
Telefón:0948 047 978
E-mail:miloskratky-ZVNC-mbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.