Kontakt

Vyhľadávanie





V ponuke je 80 nehnuteľností.

PREDANÉ - Rodinný dom, Hliník nad Hronom

Cena:
dohodou
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Žiar nad Hronom
Obec: Hliník nad Hronom
Ulica: Kamenárska
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: pôvodný stav
Počet miestností: 5
Podlahová plocha: 180 m2
Plocha pozemku: 767 m2
Energ. certifikát: Nemá
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 353
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkam na predaj rodinný dom v obci Hliník nad Hronom, na slnečnom, rovinatom pozemku s celkovou plochou 767 m2. Postavený bol z klasických škvárových kvádrov a pálených tehál v roku 1957 a je v pôvodnom stave, okrem strechy, ktorá bola v roku 2005 vymenená (krytina aj nový krov). Približne 180 m2 obytnej plochy tvoria dve izby, priestranná kuchyňa, špajza, kúpeľňa, WC a chodba na prízemí. Ďalšie tri izby, kúpeľňa, balkón a malá miestnosť s výstupom do podkrovia sú na druhom poschodí. Podlažia sú prepojené drevom obloženým schodiskom, v izbách sú podlahy z klasických a mozaikových lakovaných parkiet. Nehnuteľnosť je z jednej štvrtiny podpivničená, patrí k nej samostatná hospodárska stavba, ktorá pozostáva z prednej garáže a zadnej časti používanej na chov hospodárskych zvierat. Nachádza sa pod ňou pivnica na zeleninu a ovocie. O hospodársku budovu je pripevnená skleníková konštrukcia s betónovým základom. Kúrenie: ústredné na plyn, ohrev vody kombinovaný (elektrika – plyn). Nehnuteľnosť je napojená na verejný vodovod, pričom má aj vlastnú studňu. Odpad je riešený žumpou so zvedením do verejnej kanalizácie. K dispozícii je pripojenie na optický internet. Pozemok je zo všetkých strán oplotený. K ponúkanej nehnuteľnosti nie je vydaný energetický certifikát.

Cena nehnuteľnosti: DOHODOU. K dispozícii je okamžite, nie je zaťažená žiadnymi ťarchami. Majiteľ nehnuteľnosti si vyhradzuje právo predať ju záujemcovi s najvýhodnejšou ponukou.

Súčasťou ponuky je bezplatné hypotekárne poradenstvo, zabezpečenie služieb katastrálneho servisu, znaleckých posudkov, poistenia nehnuteľnosti, protokolárneho odovzdania vrátane prepisu energií.

Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle 0948 047 978 alebo na e-maile: mbreal.mbreal-ZVNC-gmail.com. ID ponuky: 353.

MB REAL, Námestie Matice slovenskej č. 404/9, 965 01 Žiar nad Hronom

Maklér:

makler
Maklér:Ing. Miloš Krátky
Telefón:0948 047 978
E-mail:miloskratky-ZVNC-mbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.