Kontakt

Vyhľadávanie





V ponuke je 80 nehnuteľností.

PREDANÉ - Jednoizbový byt, Žiar nad Hronom, rekonštrukcia, 42,21 m2

Cena:
dohodou
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Žiar nad Hronom
Obec: Žiar nad Hronom
Kategória: Byty
Druh: 1 izbový byt
 
Podlahová plocha: 42 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Na poschodí: 1
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 359
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkam na predaj väčší 1 izbový byt v Žiari nad Hronom, sídlisko Etapa, s celkovou plochou 42,21 m2, na vyvýšenom 1. poschodí s výťahom, vnútorný, juhozápadne orientovaný. Byt je po kompletnej rekonštrukcii z roku 2012 (dlažba v kuchyni, kúpeľni a na chodbe, renovované parkety v izbe, stierky, plastové okná, murované jadro, nová elektrika, sprchovací kút, kuchynská linka, vstavaná skriňa, posuvné dvere), patrí k nemu jedna murovaná pivnica. Kúrenie: centrálne. Bytový dom je po kompletnej rekonštrukcii, energetický certifikát k nemu nebol vydaný. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, verejné parkovanie, blízkosť obchodov, školy, škôlky, nemocnice, mestskej plavárne, zastávky autobusu.

Cena: DOHODOU, mesačný predpis zálohovej platby za užívanie bytu: 120,- € pre jednu osobu + elektrika. Byt je vhodný aj ako investícia na prenajímanie, nie sú na ňom žiadne ťarchy a je k dispozícii podľa dohody. Bližšie informácie Vám poskytnem na telefónnom čísle 0948 047 978 alebo na e-maile: mbreal.mbreal-ZVNC-gmail.com. ID ponuky: 359.

Súčasťou ponuky je bezplatné hypotekárne poradenstvo, zabezpečenie služieb katastrálneho servisu, znaleckých posudkov, poistenia nehnuteľnosti, protokolárneho odovzdania bytu vrátane prepisu energií.

MB REAL, Námestie Matice slovenskej č. 404/9, 965 01 Žiar nad Hronom

Maklér:

makler
Maklér:Ing. Miloš Krátky
Telefón:0948 047 978
E-mail:miloskratky-ZVNC-mbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.