Kontakt

Vyhľadávanie





V ponuke je 80 nehnuteľností.

PREDANÉ - Rodinný dom, Žarnovica, vhodný aj na komerčné účely

Cena:
dohodou
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Žarnovica
Obec: Žarnovica
Ulica: neuvedená
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: pôvodný stav
Počet miestností: 4
Podlahová plocha: 266 m2
Plocha pozemku: 821 m2
Energ. certifikát: Nemá
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 363
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkam na predaj rodinný dom v meste Žarnovica, na slnečnom, rovinatom pozemku s celkovou plochou 821 m2. Postavený bol z klasických škvárových kvádrov a pálených tehál v roku 1962 a je v pôvodnom stave, okrem strechy, na ktorú v roku 2004 položili novú krytinu BRAMAC. Približne 81 m2 tvoria pivničné priestory s kotolňou na prízemí, 90 m2 obytnej plochy zaberajú tri izby, kuchyňa, komora, kúpeľňa, WC a chodba na I. podlaží. Podkrovie má plochu 95 m2 a pozostáva z nedokončenej manzardky a povale, kde sa nachádza aj balkón. Podlažia sú prepojené betónovými a drevenými schodmi, v miestnostiach sú podlahy drevené, dláždené, betónové a z PVC. K nehnuteľnosti patrí samostatná garáž a skleník. Kúrenie: ústredné pecou na pelety, doplnené o medzisezónne dokurovanie slnečnými kolektormi, ohrev vody je kombinovaný (elektrina, kolektory). Dom je napojený na verejný vodovod, odpad má riešený trojkomorovým septikom. V oplotenej záhrade sa nachádza niekoľko druhov ovocných drevín. K ponúkanej nehnuteľnosti nie je vydaný energetický certifikát.
Výhody: nehnuteľnosť v pôvodnom stave bez narušenia a bez vlhnutia, umožňuje zmeny dispozičného riešenia, hlavne v obytnom I. podlaží a podkroví.
Vzhľadom na svoju polohu v bezprostrednej blízkosti centra okresného mesta, veľkosť záhradného pozemku a parkovacie možnosti je nehnuteľnosť vhodná aj na komerčné využitie (ambulancie, kancelárie, záhradníctvo a pod.).

Cena nehnuteľnosti: DOHODOU. K dispozícii je okamžite, nie je zaťažená žiadnymi ťarchami.

Súčasťou ponuky je bezplatné hypotekárne poradenstvo, zabezpečenie služieb katastrálneho servisu, znaleckých posudkov, poistenia nehnuteľnosti, protokolárneho odovzdania vrátane prepisu energií.

Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle 0948 047 978 alebo na e-maile: mbreal.mbreal-ZVNC-gmail.com. ID ponuky: 363.

MB REAL, Námestie Matice slovenskej č. 404/9, 965 01 Žiar nad Hronom

Maklér:

makler
Maklér:Ing. Miloš Krátky
Telefón:0948 047 978
E-mail:miloskratky-ZVNC-mbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.