Kontakt

Vyhľadávanie





V ponuke je 80 nehnuteľností.

PREDANÉ - Pozemok na rekreačné účely, Píla, okres Žarnovica, 12 604 m2

Cena:
3,50 €/m2
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Žarnovica
Obec: Žarnovica
Kategória: Pozemky
 
Plocha pozemku: 12604 m2
Vodovod: neuvedené
Umiestnenie Elektriny: neuvedené
Umiestnenie Plynu: neuvedené
Umiestnenie kanalizácie: neuvedené
Dátová prípojka: neuvedené
ID inzerátu: 366
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkam na predaj mierne svahovitý pozemok v extraviláne obce Píla, okres Žarnovica, s celkovou plochou 12 604 m2, evidovaný na mape určeného operátu ako trvalý trávny porast. Prístupová cesta k nemu je spevnená, kamenistá, v zimnom období udržiavaná obcou, posledných cca 100 m zarastená z dôvodu jej dlhoročného nepoužívania. Väčšia časť parciel je pravidelne kosená, zvyšok je pokrytý náletovým a lesným porastom. Pozemok je vhodný na výstavbu rekreačnej chaty s možnosťou pripojenia na elektrinu priamo na pozemku. Tiché prostredie a celodenne slnečný pozemok, patriaci k pohoriu Vtáčnik, ponúka vhodné podmienky pre rekreačné a športové aktivity, hlavne turistiku, cykloturistiku, hubárčenie, jazdu na koňoch a pod. V jeho blízkosti sa nachádza jazdecký areál sv. Františka - Horné Hámre. Výhodou je aj jednoduchá dostupnosť na rýchlostnú cestu R1, cca 16 min.

Cena 3,50 € za m2, s možnosťou dokúpenia ďalšieho, zalesneného pozemku, s rozlohou 32 177 m2 za cenu 2,50 €/m2. Oba pozemky sú k dispozícii okamžite, nie sú na nich evidované žiadne ťarchy.

Súčasťou ponuky je bezplatné hypotekárne poradenstvo, zabezpečenie služieb katastrálneho servisu, znaleckých posudkov, poistenia nehnuteľnosti, protokolárneho odovzdania nehnuteľnosti.

Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle 0948 047 978 alebo na e-maile: mbreal.mbreal-ZVNC-gmail.com. ID ponuky: 366.

Maklér:

makler
Maklér:Ing. Miloš Krátky
Telefón:0948 047 978
E-mail:miloskratky-ZVNC-mbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.