Kontakt

Vyhľadávanie





V ponuke je 80 nehnuteľností.

PREDANÉ - Záhradná, rekreačná chatka pri Kremnici, 1 211 m2

Cena:
39 000,00 €
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Žiar nad Hronom
Obec: Kremnica
Ulica: Neuvedená
Kategória: Chaty a rekreačné objekty
 
Stav objektu: pôvodný stav
Podlahová plocha: 50 m2
Plocha pozemku: 1211 m2
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 378
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkam na predaj záhradnú (rekreačnú) chatku v záhradkárskej osade Kopernica, 8 km od Kremnice, v okrajovej lokalite, na celodenne slnečnom, rovinatom, oplotenom pozemku s výmerou 1 211 m2. Postavená bola v roku 1995 z kameňa, betónu a kvádrov, strecha je pokrytá hliníkovým bezúdržbovým plechom. Dispozične pozostáva z kuchyne, komory, skladu a WC na prízemí, väčšej obytnej miestnosti na 1. poschodí a spálne s balkónom v podkroví. Celková úžitková plocha všetkých troch podlaží je približne 50 m2. Kúrenie je zabezpečené lokálne drevom (sporák v kuchyni, krb v izbe a piecka v spálni). Do chatky nie je zavedený vodovod, na pozemku je k dispozícii studňa na úžitkovú vodu, stredom pozemku preteká malý potôčik a pitná voda je privedená na pozemok hadicou z neďalekého prameňa. Odpad je vyriešený septikom. V chatke je zavedená elektrina. Na pozemku sa nachádzajú viaceré ovocné, okrasné, ihličnaté a listnaté dreviny aj väčšieho vzrastu, čakajúce na ráznejší rez. Chatka a pozemok sú momentálne v stave, ktorý si vyžaduje údržbu a obnovu, čo sa určite vráti novému majiteľovi zaslúženým relaxom v tichom a peknom prostredí.

Cena 39 000 € . Chatka je k dispozícii okamžite, nie sú na nej evidované žiadne ťarchy.

Výhody: prístupová cesta autom až k pozemku, záhradkárska osada je uzavretá uzamykateľnou bránou, nachádza sa tu len menší počet chatiek s dostatočným súkromím.

Súčasťou ponuky je bezplatné hypotekárne poradenstvo, zabezpečenie služieb katastrálneho servisu, znaleckých posudkov, poistenia nehnuteľnosti, protokolárneho odovzdania nehnuteľnosti.

Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle 0948 047 978 alebo na e-maile: mbreal.mbreal-ZVNC-gmail.com. ID ponuky: 378.

Maklér:

makler
Maklér:Ing. Miloš Krátky
Telefón:0948 047 978
E-mail:miloskratky-ZVNC-mbreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.